Представе

Представа “Кирија” Б. Нушића, 5.juna у 20 часова
Премијера комедије “Кирија” Б. Нушића у изведби Драмског студија КЦ “Руменка” 05.06.2019. са почетком у 20 часова! Следеће извођење је 06.06.2019. на истом месту а 07.05.2019. најављено је гостовање у Културном центру Новог Сада са почетком у 17:30 (...
Прочитај више...
Представа "Моја жена се зове Златко"
Посетиоци Културне станице Руменка, имаће прилику да, 30. Децембра у 19.30 часова, уживају у извођењу представе Саше Пантића „Моја жена се зове Златко”.
Прочитај више...
Представа "Аматери"
Представу „Аматери”, у извођењу Новосадског новог театра, погледајте у петак 8. октобра у Културној станици Руменка од 20 сати.
Прочитај више...
Дечија недеља
Дечија недеља биће обележена 7. октобра низом разноврсних догађаја за децу, од 16 до 19 часова, у Културној станици Руменка.
Прочитај више...
Представа за децу „Бајка о сунцу“
Премијеру представе "Бајка о сунцу " најављујемо је за четвртак, 16. септембра са почетком у 13:30 у просторијама Културне станице Руменка
Прочитај више...
Представа "Рибица и море"
Луткарска представа „Рибица и море“ одушевила је најмлађе, а ми вам преносимо делић атмосфере са ове пустоловине.
Прочитај више...
Богата позоришна јесен у Културној станици Руменка!
Театарски програм: Представе "Боинг Боинг" 20. августа у 20ч, "Рибица и море" среда 25. август у 18ч, "У талогу кафе" 22. септембра у 20ч.
Прочитај више...
Пчелица Дана - представа
Наша културна станица је јуче била позорница за оперску представу „Пчелица Дана“ која је изведена у оквиру Змајевих Дечијих Игара и у сарадњи са Удружењем уметника "Високо Це"
Прочитај више...
Представа "Од раја до безњенице"
Културна станица Руменка позива Вас на представу под називом „Од раја до безњенице” и промоцију књиге Зорана Суботичког под називом „Чудесни свет Дунђерских”, у среду 28. априла 2021. године, са почетком у 19 часова.
Прочитај више...
Пепељуга на новогодишњем балу
Представу ћете моћи да погледате у четвртак 31.12.2020. године у 17 часова на нашој фејсбук страници.
Прочитај више...
Представа "Чујем врати се, чујем остани"
У КЦ "Руменка" у петак, 16.10.2020. са почетком од 19 часова биће изведена представа под називом "Чујем врати се, чујем остани" Омладинског драмског студиа "Шмиранти" из Новог Сада.
Прочитај више...
ПРЕДСТАВА ЗА ДЕЦУ „ХРАБРИ КРОЈАЧ“
Представа „Храбри кројач“ београдског позоришта „Максимус Арт“ гостоваће у Културном центру „Руменка“ 4. септембра 2020. године са почетком у 17:00 часова.
Прочитај више...
Комедија “Брак у 2020.г. - Како преживети?”
Драги посетиоци, У линку испод најаве можете погледати комедију која се бави актуелном тематиком-начином на који се носимо са изазовима свакодневице а све то на комичан,непосредан и аутентичан начин. Забавите се,насмејте и уживајте.
Прочитај више...
Успавана лепотица
Најава представе “Успавана лепотица” у суботу 27. јуна у 17:00 у Културном центру “Руменка” Уз примену мера предострожности и социјалне дистанце са радошћу Вас очекујемо! Ваш КЦ “Руменка”!
Прочитај више...
Представа "Стидљива аждаја"
Субота,20.06.2020. са почетком у 17 часова у КЦ “Руменка” гостује сјајна представа за децу и мало старије која ће Вас,сигурни смо,насмејати и развеселити. Уз све мере опреза са радошћу Вас очекујемо! Улаз је слободан.
Прочитај више...
ЛУТКАРСКИ МИНИСЕРИЈАЛ "ИГРА- РАЗБИБРИГА"
Драги малишани, вечерас у 19 часова и на сајту Културног центра "Руменка" као и на нашој фб страници можете премијерно погледати представу намењену малишанима коју смо приредили са жељом да Вам у околностима изолације приближимо дух позоришта које на...
Прочитај више...
Културни програм у време пандемије
Драги посетиоци, Услед пандемије коронавирусом и изолације као предуслова спречавања даљег ширења погубне болести а са жељом да Вам понудимо подршку и ужиивање у културним,забавним и едукативним програмима, Културни центар “Руменка” понудуће Вам прог...
Прочитај више...
Представа за децу "ЦРВЕНКАПА"
Представа "Црвенкапа" београдског "Машиног позоришта" гостоваће у Културном центру "Руменка" 11.марта 2020. године са почетком у 17:30 часова.
Прочитај више...
Комедија "Луда лова"
Вечерас је у великој сали КЦ “Руменка” изведена комедија “Луда лова” аматерског позоришта “Шмиранти” из Новог Сада која је публици подарила сат времена смеха и изазвала лавину доброг расположења.
Прочитај више...
Дечија представа „Лав и миш“
У Културном центру „Руменка“ у понедељак, 07. октобра са почетком у 18 часова играће дечија представа под називом „Лав и миш“ у продукцији позоришта „Театрило“ из Новог Сада:
Прочитај више...
Позоришни комад "Од раја до безњенице"
Позоришни комад о љубави Лазе Костића и Лене Дунђерски.
Прочитај више...
Почетак јесење драмске сезоне
Након летње паузе почиње јесења драмска сезона у Културном центру “Руменка”. Тим поводом, са великим задовољством и посебном радошћу најављујемо две лепе, забавне и едукативне дечије представе које ће потпуно беспатно бити изведене у Културном центр...
Прочитај више...
Патролне Шапе - Дечија представа
Прочитај више...
Поништи подешавања

Алати за приступачност за слепе и слабовиде

Величина фонта

A A A

Подесите контраст

A A

Обележите линкове