ИЗЛОЖБА ТАПИСЕРИЈА ПОД НАЗИВОМ ПРИРОДА КАО КРЕАЦИЈА

tapiserija2.jpg

Oвим путем желимо да Вас обавестимо да ће се у оквиру међуинституционалне сарадње  Културне станице Руменка и установе за израду таписерија „Атеље 61“а у циљу промоције културне делатности поменуте јединствене установе за културу у овом делу Европе поводом 60 година од оснивања исте, организовати изложба таписерија из Националне збирке А61.

Изложба бе бити организована у простору Културне станице Руменка без свечане церемоније отварања услед епидемиолошких мера у вези са вирусом Covid-19 које су на снази, у периоду од 07-16. маја 2021.године сваког радног дана од 10-15 часова и викендом у периоду од 17-19 часова.

Изложба „Природа као креација“ ауторке историчарке уметности Јелене Ђорђевић је поставка која је један од саставних програма „Атељеа 61“ којом се обележава 60-годишњица постојања установе а уједно представља вишеслојност проблематике ствараоца и природе као инспирације али уједно и као ненадмашног креатора савршене естетике и склада.

Позивамо Вас да посетите изложбу и уживате у јединственој  савременој уметничкој визији која наставља фламанску традицију и тиме ствара јединствен експресивни естетски израз у коме се надамо да ће посетиоци уживати.

Поништи подешавања

Алати за приступачност за слепе и слабовиде

Величина фонта

A A A

Подесите контраст

A A

Обележите линкове